Team USA: Ο Κερ δεν θα συνεχίσει, ο... κλήρος για τον αντικαταστάτη στους συνεργάτες του

Team USA: Ο Κερ δεν θα συνεχίσει, ο... κλήρος για τον αντικαταστάτη στους συνεργάτες του

Ο Κερ

bet365

Ο Στιβ Κερ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Team USA και η ομοσπονδία πρέπει να βρει τον επόμενο προπονητή της. Αν και μάλλον τον έχει ήδη. Απλά πρέπει να του δώσει προαγωγή.

Η Team USA κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι και ο Στιβ Κερ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον πάγκο.

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ανέλαβε την ομάδα, μετά τον Γκρεγκ Πόποβιτς και ενώ νωρίτερα ήταν στο επιτελείο του εμβληματικού κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Η Team USA δεν σκοπεύει να αλλάξει συνταγή. Και θα βρει τον αντικαταστάτη του Κερ ανάμεσα από τους δύο βοηθούς του, τον Έρικ Σπόλστρα των Μαϊάμι Χιτ και τον Τάιρον Λου των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Από το 1992 όπου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του ΝΒΑ, η ομάδα έχει χρησιμοποιήσει οκτώ προπονητές: Ο Τσακ Ντέιλι ήταν στη Βαρκελώνη, ο Λένι Γουίλκενς στην Ατλάντα, ο Ρούντι Τομγιάνοβιτς στο Σίδνεϊ, ο Τζορτζ Καρλ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, ο Λάρι Μπράουν στην Αθήνα, ενώ ο Μάικ Σιζέφσκι κάθισε στον πάγκο της μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016). Στη συνέχεια ανέλαβε ο Γκρεγκ Πόποβιτς και κατόπιν ο Στιβ Κερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα