Μπογκντάνοβιτς: Έδωσε 22.000 ευρώ για τη φανέλα του Ντράγκιτς!

Μπογκντάνοβιτς: Έδωσε 22.000 ευρώ για τη φανέλα του Ντράγκιτς!

.

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς βρίσκεται στη Λιουμπλιάνα για το αποψινό σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς (24/8, 21:00) και συμμετείχε σε δημοπρασία για τη φανέλα του Σλοβένου σούπερ σταρ.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φιλικό προς τιμήν του Γκόραν Ντράγκιτς έχει ξεκινήσει και στη Λιουμπλιάνα θα γίνει παρέλαση αστέρων, μεταξύ αυτών οι Ντιρκ Νοβίτσκι, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς.

Η αποψινή εκδήλωση θα έχει τίτλο «Night of the Dragon», δηλαδή «Η βραδιά του Δράκου», από το παρατσούκλι του Σλοβένου βετεράνου γκαρντ, ο οποίος διοργάνωσε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στα αντικείμενα που δημοπρατήθηκαν ήταν μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ντράγκιτς, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να πλειοδοτεί προσφέροντας 22.000 ευρώ!

«Ο Γκόραν μού πήρε το χρυσό μετάλλιο στην Τουρκία το 2017! Τώρα θα πάρω εγώ τη φανέλα του» εξήγησε ο Σέρβος ΝΒΑer, μιλώντας για τον τελικό του EuroBasket εκείνης της χρονιάς όπου οι Σλοβένοι αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ευρώπης, επικρατώντας στον τελικό της Σερβίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα