Ομάδα Ντράγκιτς - Ομάδα Ντόντσιτς 108-86: Ο «δράκος» Ντράγκιτς έφυγε σαν νικητής από την ενεργό δράση (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ζόραν Ντράγκιτς

bet365

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είδε την ομάδα του να επικρατεί εκείνης του Ντόντσιτς με 108-86 και είπε αντίο στα παρκέ με τον πιο «γλυκό» τρόπο, έχοντας παρέα μερικούς από τους μεγαλύτερους παίκτες του μπάσκετ των τελευταίων ετών.

Σε ένα πραγματικό σόου, ο Γκόραν Ντράγκιτς αποχαιρέτησε την ενεργό δράση. Στο πλάι του βρέθηκαν μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου μπάσκετ όπως ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Νίκολα Γιόκιτς, Στιβ Νας και ο Λούκα Ντόντσιτς. Αυτοί και πολλοί ακόμα πρόσφεραν θέαμα στη Λιουμπλιάνα στο φιλικό που διοργανώθηκε προς τιμήν του Σλοβένου γκαρντ.

Ενώ απέμεναν 4 λεπτά για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, στις γιγαντοοθόνες του γηπέδου έπαιξε ένα βίντεο το οποίο έκανε τον πρωταγωνιστή της βραδιάς να συγκινηθεί. Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν διαφόρων ειδών προκλήσεις όπως διαγωνισμός «μονό» ανάμεσα στον Γκόραν και τον Ζόραν Ντράγκιτς ή και ένας μικρό ματς ποδοσφαίρου!

Σε μία ένδειξη σεβασμού, το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε ενώ απέμεναν 7,7 δευτερόλεπτα στα χρονόμετρα, τιμώντας το νούμερο που φορούσε ο ίδιος.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του τιμώμενου προσώπου με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 108-86. Πρώτος σκόρερ από την πλευρά των νικητών αναδείχθηκε ο Γκόραν Ντράγκιτς με 23 πόντους, ο Κλέμεν Πρέπελιτς είχε 19 ενώ Νίκολα Βούτσεβιτς έφτασε τους 10. Ο Σάνι Μπετσίροβιτς έβαλε 6 ενώ ο Κρις Μπος και ο Στιβ Νας είχαν από 2.

Από την άλλη, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είχε 19 πόντους, ο Νίκολα Γιόκιτς 15, ο Λούκα Ντόντσιτς τελείωσε με 7 ενώ ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν σημείωσε λεπτά εντός παρκέ όπως και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Τα δεκάλεπτα:23-25, 48-53, 71-55, 108-86

@Photo credits: @FoundationGD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα