Κάλινιτς: «Δεν είπα αντίο στην εθνική Σερβίας, ήθελα να κάνω διάλειμμα»

Κάλινιτς: «Δεν είπα αντίο στην εθνική Σερβίας, ήθελα να κάνω διάλειμμα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Νίκολα Κάλινιτς στην εθνική Σερβίας

bet365

Ο Νίκολα Κάλινιτς ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν έχει αποσυρθεί από την εθνική Σερβίας και εξήγησε ότι τα ΜΜΕ παρερμήνευσαν το μήνυμά του.

Η εθνική Σερβίας κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο μπάσκετ, έχοντας ένα από τα πιο δυνατά τους ρόστερ των τελευταίων ετών.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ωστόσο δεν είχε στη διάθεσή του τον Νίκολα Κάλινιτς. Τα σέρβικα μέσα είχαν κάνει λόγο για απόσυρσή του από την εθνική ομάδα, ωστόσο ο ίδιος μέσα από μία πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «6,75 range» ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι ο λόγος που έμεινε εκτός ήταν η κούραση.

«Δεν είπα αντίο στην εθνική ομάδα, τα ΜΜΕ το μετέδωσαν με λάθος τρόπο. Είπα ότι δεν θα αγωνιστώ αυτό το καλοκαίρι, ότι ήμουν κουρασμένος επειδή έπαιξα πολύ με την Μπαρτσελόνα. Ήθελα να κάνω διάλειμμα για ένα καλοκαίρι.

Δεν θα είχε σημασία αν είχα πει αντίο. Δεν ήταν επίσημο. Ο κόσμος πρέπει να αποθεώσει τα παιδιά για την επιτυχία τους. Όλοι ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι, πνευματικά και σωματικά. Είμαι περήφανος για αυτούς.

Δεν αποσύρθηκα. Δεν θα ήταν κακό αν το είχα κάνει. Θα το δεχόμουν. Αν δεν ξανακληθώ, τότε θα μείνω σπίτι και θα το απολαύσω».

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα