Ρούμπιτ, Γουέμπερ: Δύο πρώην ερυθρόλευκοι θα παίξουν μαζί στο Κουβέιτ

Ρούμπιτ, Γουέμπερ: Δύο πρώην ερυθρόλευκοι θα παίξουν μαζί στο Κουβέιτ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μπριάντε Γουέμπερ στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Όγκουστιν Ρούμπιτ με τον Μπριάντε Γουέμπερ που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν την καριέρα του στο Κουβέιτ.

Στο Κουβέιτ θα βρεθούν συμπαίκτες δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» καθώς η Kuwait SC απέκτησε τους Όγκουστιν Ρούμπιτ και Μπριάντε Γουέμπερ. Μαζί τους μάλιστα θα βρίσκεται ένας πρώην παίκτης του NBA, ο Τζακάρ Σάμπσον.

Ο 35χρονος Αμερικάνος φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν του 2019-20 ενώ είχε περάσει επίσης από τη Μπάμπεργκ, τη Ζάλγκιρις Κάουνας και τη Μπάγερν Μονάχου. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρισκόταν στους Ρόστοκ Σίγουλβς. Από την άλλη, ο Γουέμπερ είχε και αυτός παρουσία στο NBA. Συγκεκριμένα ο 31χρονος γκαρντ έχει περάσει από τους Μέμφις Γκρίζλις, τους Μαϊάμι Χιτ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Σάρλοτ Χόρνετς και τους Χιούστον Ρόκετς, περνώντας από την ομάδα του Πειραιά το 2019.

Ο Σάμπσον από την πλευρά του έχει 241 αγώνες στο NBA με παρουσίες στους Ιντιάνα Πέισερς, Σικάγο Μπουλς, Σκαραμέντο Κινγκς, Ντένβερ Νάγκετς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα