Ντράζεν Πέτροβιτς: Ζούμπατς, Σάριτς και Μπογκντάνοβιτς θα δώσουν το παρών στο φιλικό προς τιμήν του

Newsroom
Drazen Petrovic

bet365

Η ημέρα του φιλικού στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς πλησιάζει και ήδη έχουν γίνει γνωστά μερικά από τα ονόματα που θα αγωνιστούν με τους Σάριτς, Ζούμπατς και Μπογκντάνοβιτς να είναι τρία από αυτά.

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας στις 5 Σεπτεμβρίου θα γίνει το φιλικό στην μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς, ο οποίος θα γιόρταζε τα 60 χρόνια ζωής, αν δεν είχε χάσει την ζωή τους στις 7 Ιουνίου του 1993 σε τροχαίο δυστύχημα.

Κροάτες διεθνείς θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια μικτή ομάδα Ευρώπης με μερικά από τα ονόματα των Κροατών που θα δώσουν το παρών να έχουν βγει στην δημοσιότητα. Τρεις αθλητές που αγωνίζονται στο NBA θα βρίσκονται στην ομάδα της Κροατίας.

Συγκεκριμένα οι Ίβιτσα Ζούμπατς (Κλίπερς), Ντάριο Σάριτς (Νάγκετς) και Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Νετς) θα βρεθούν στο Ζάγκρεμπ για να αγωνιστούν ενώ τα μπασκετικά τους παπούτσια θα ξαναφορέσουν και οι Γκόρνταν Γκίριτσεκ και Ντάμιεν Ρούντεζ.

Στην άκρη του πάγκου της μικτής Ευρώπης, της οποίας, για την ώρα, δεν είναι γνωστά τα ονόματα των παικτών που θα την απαρτίζουν, θα βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Υπενθυμίζουμε πως στο φιλικό δεν θα βρίσκονται παίκτες της Ζαντάρ καθώς δεν τους δόθηκε άδεια να αγωνιστούν λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα