Βίρτους Μπολόνια: Sold Out η πρώτη προπόνηση, έμεινε κόσμος εκτός γηπέδου!

Βίρτους Μπολόνια: Sold Out η πρώτη προπόνηση, έμεινε κόσμος εκτός γηπέδου!

Newsroom
Η Βίρτους Μπολόνια στο Porelli

bet365

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Βίρτους Μπολόνια, η οποία είδε στην πρώτη της προπόνηση το γήπεδο να είναι κατάμεστο, με πολλούς μάλιστα να μην καταφέρνουν να μπουν μέσα σε αυτό!

Η Βίρτους Μπολόνια πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της επικείμενης σεζόν τόσο στο Ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στην Euroleague.

Την «πρώτη» της Βίρτους θέλησε να παρακολουθήσει μεγάλος αριθμός του φίλαθλου κοινού της, με αποτέλεσμα να μένει κόσμος ακόμη και έξω από το γήπεδο, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».

Συγκεκριμένα 800 άτομα, όση και η χωρητικότητα του γηπέδου «Porelli», παρακολούθησαν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδος του Λούκα Μπάνκι, με την ομάδα να τοποθετεί άτομα ακόμη και στο παρκέ για να διευκολύνει την πρόσβαση των φιλάθλων στις κερκίδες έτσι ώστε να μπει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

@Photo credits: Twitter/Virtus Segafredo Bologna

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα