Σερβία: «Ο Νεμπόισα Τσόβιτς υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας»

Σερβία: «Ο Νεμπόισα Τσόβιτς υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας»

Σπύρος Μαρκεζίνης
covic

bet365

Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, είναι ένας από τους πιθανούς υποψηφίους για την προεδρία της σέρβικης ομοσπονδίας, όπως μεταφέρει τοπικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το Sportski Zurnal, ένας από τους πιθανούς υποψηφίους ώστε να αναλάβουν τη θέση του προέδρου στην ομοσπονδία της Σερβίας, φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Στις 14 Αυγούστου είχε γίνει γνωστό ότι ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς που κατείχε τη θέση από το 2016 αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, με τον ίδιο μάλιστα να θέλει να αποχωρήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν από τις εκλογές ώστε αυτός που θα τον αντικαταστήσει να έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του να ασχοληθεί με την υπόθεση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Τσόβιτς στο παρελθόν βέβαια, είχε αναλάβει ξανά αντίστοιχη θέση. Πιο συγκεκριμένα, από το 1995 μέχρι και το 1996 διετέλεσε πρόεδρος στην ομοσπονδία της Γιουγκοσλαβίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα