Άρης: Φιλικό στην Αθήνα κόντρα στο Northwestern University

Άρης: Φιλικό στην Αθήνα κόντρα στο Northwestern University

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο πάγκος του Άρη

bet365

Ο Άρης ανακοίνωσε φιλικό προετοιμασίας στην Αθήνα με αντίπαλο το Northwestern University, την Τετάρτη (28/8). Υπέστη διάστρεμμα ο Γιώργος Γκιουζέλης.

Στο κλειστό του Ζωγράφου την Τετάρτη (28/8, 17:00), ο Άρης θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Northwestern University, σε αγώνα μάλιστα ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποχωρεί το απόγευμα της Τρίτης για την πρωτεύουσα ενώ στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Νέιτ Λαζέφσκι που συνεχίζει την αποθεραπεία μετά την επέμβαση τους κοιλιακούς, εκτός θα μείνει επίσης ο Ντιμόι Χοτζ για προληπτικούς λόγους και ο Γιώργος Γκιουζέλης που υπέστη διάστρεμμα. Ο Μάνος Χατζηδάκης θα βρεθεί στην Αθήνα αλλά θα μείνει εκτός λίστας αγώνα εξαιτίας του σπασίματος στη μύτη που υπέστη τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του Άρη

Φιλικό με το Northwestern University στην Αθήνα

Ο ΑΡΗΣ Midea θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν, επί αθηναϊκού εδάφους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα αντιμετωπίσει αύριο (Τετάρτη 28/08, 17:00) σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα, στο κλειστό του Ζωγράφου, το Northwestern University, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα για σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν ο Nate Laszewski, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς, ο D’Moi Hodge, ο οποίος προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στη σημερινή (27/08) προπόνηση. Ο Μάνος Χατζηδάκης, ο οποίος έσπασε τη μύτη του στη διάρκεια της χθεσινής (26/08) προπόνησης, ακολουθεί την αποστολή αλλά δε θα αγωνιστεί.

Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι:

Landers Nolley, Βασίλης Τολιόπουλος, David DeJulius, Μάνος Χατζηδάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Donovan Clay, Josh Roberts, Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Καζαμίας, Βασίλης Πουρλίδας, Μάριος Γιαννίκος, Νίκος Κεραμιτσόπουλος.

@Photo credits: Aris BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα