Ο Σκότι Χόπσον, πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, έβαλε το πρώτο νικητήριο τετράποντο στην ιστορία (vid)

Ο Σκότι Χόπσον, πρώην παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, έβαλε το πρώτο νικητήριο τετράποντο στην ιστορία (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Σκότι Χόπσον ευστοχεί σε σουτ 4 πόντων

bet365

Το πρώτο νικητήριο τετράποντο στην ιστορία του μπάσκετ είναι γεγονός και ήρθε από τα χέρια ενός παίκτη που έχει περάσει και από την Ελλάδα, του Σκότι Χόπσον.

Ο Σκότι Χόπσον τη σεζόν του 2011-12 πέρασε για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή πλευρά του Ατλαντικού, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Κολοσσό Ρόδου. Στα επόμενα χρόνια ο ίδιος πέρασε από αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών η Αναντολού Εφές, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Γαλατάσαραϊ, Ντάλας Μάβερικς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο ίδιος ωστόσο πλέον βρίσκεται στις Φιλιππίνες φορώντας τη φανέλα των Κονβέρτζ Φαϊμπέρξερς.

Σε έναν αγώνα για το PBA Governor's Cup, ο Χόπσον βλέποντας την ομάδα του να χάνει με 3 πόντους αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του από μακριά, πίσω από τη γραμμή του τετράποντου. Η πράξη του αυτή τον δικαίωσε καθώς ενώ απέμεναν μόλις 4,8 δευτερόλεπτα για τη λήξη, το εύστοχο σουτ τους έδωσε τη νίκη με 96-95.

Δείτε το νικητήριο τετράποντο του Χόπσον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα