Αταμάν, Ντόντσιτς: Θα παρευρεθούν αμφότεροι στο φιλικό προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς

Newsroom
Αταμάν

bet365

Εργκίν Αταμάν και Λούκα Ντόντσιτς θα βρεθούν στο Ζάγκρεμπ, για το φιλικό που διεξάγεται προς τιμήν του σπουδαίου, Ντράζεν Πέτροβιτς.

Στο Ζάγκρεμπ θα βρεθούν την προσεχή Πέμπτη (5/9), τόσο ο Εργκίν Αταμάν, όσο και ο Λούκα Ντόντσιτς, εκεί όπου θα λάβει χώρα το φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Ο Σλοβένος σούπερ σταρ θα είναι ένα εκ των σπουδαίων ονομάτων που θα παρευρεθούν εκεί, αψηφώντας για λίγο τις διακοπές του για αυτό το καλοκαίρι. Ο Εργκίν Αταμάν από πλευράς του θα εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό, κάνοντας το ταξίδι από τη Σλοβενία, όπου και θα βρίσκονται οι «πράσινοι» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Πέραν του Ντόντσιτς, βέβαια, αρκετά αστέρια του παγκόσμιου μπάσκετ θα δώσουν το παρών στην ιστορική αυτή βραδιά που είναι αφιερωμένη στον Ντράζεν. Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Ίβιτσα Ζούμπατς καθώς και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι μερικοί εξ αυτών που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα βρίσκονται στο Ζάγκρεμπ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα