Μπάνε Πρέλεβιτς: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για το συμβούλιο της ΕΟΚ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς

bet365

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για μία θέση στο συμβούλιο της ΕΟΚ, ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Μπορεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στο Βελιγράδι, ωστόσο έχει συνδέσει το όνομά του με τη «χρυσή εποχή» του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας φορέσει κατά κύριο λόγο τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει πάρει ένα πρωτάθλημα και ένα ευρωπαϊκό, ενώ έχει περάσει επίσης μία διετία στην ΑΕΚ και στη συνέχεια ως προπονητής πάλι της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και του Ιωνικού Λαμίας.

Ο 57χρονος άλλοτε γκαρντ από τη Γιουγκοσλαβία, με προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την υποψηφιότητά του για μία θέση στο συμβούλιο της ΕΟΚ, ως ανεξάρτητος υποψήφιος ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υπόλοιπους υποψήφιους.

«Καλημέρα σε όλους, με αίσθημα αγάπης και προσφοράς για το άθλημα που μας ενώνει , ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για μια θέση στο συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψήφιους προέδρους και σε όλους τους συνυποψήφιούς μου».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα