Βενσάν Κολέ: Αποχωρεί από την εθνική Γαλλίας ύστερα από 15 χρόνια!

Βενσάν Κολέ: Αποχωρεί από την εθνική Γαλλίας ύστερα από 15 χρόνια!

Newsroom
.

bet365

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Βενσάν Κολέ από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Γαλλίας ύστερα από 15 χρόνια.

Το τέλος μιας εποχής βρίσκεται πολύ κοντά στην εθνική Γαλλίας καθώς ο 61χρονος τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «Bebasket» μετά τη συνεδρίαση της Γαλλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ (FFBB) δεν πρόκειται να του προταθεί επέκταση συμβολαίου.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Βενσάν Κολέ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ύστερα από 15 συναπτά έτη στην άκρη του πάγκου και έχοντας σημειώσει πολλές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα είχε οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του σε οκτώ μετάλλια και πιο συγκεκριμένα στην κατάκτηση του Eurobaket 2013 στη Σλοβενία, ενώ είχε επίσης δύο ασημένια μετάλλια σε πανευρωπαϊκό (2011, 2022) και ένα χάλκινο (2015). Επίσης μέτρησε δύο ασημένια σε Ολυμπιακούς Αγώνες (2020, 2024) και δύο χάλκινα σε Mundobasket (2014, 2019).

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα