Ολυμπιακός: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Καλαβρό, που αναλαμβάνει προσωπικός προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Δημήτρης Οικονόμου
Μάικ Καλαβρός

bet365

Το «ευχαριστώ» στον Μάικ Καλαβρό εξέφρασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αφήνει τους «ερυθρολεύκους» για να αναλάβει προσωπικός προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε θέματα ατομικής βελτίωσης.

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε και επίσημα τον Μάικ Καλαβρό. Ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα αφήνει τους «ερυθρολεύκους» για να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Εκεί όπου θα αναλάβει μία πολύ σημαντική θέση, ως προσωπικός προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Καλαβρός, άλλωστε, αποτελεί έναν από τους καλύτερους προπονητές σε θέματα ατομικής βελτίωσης και ο Greek Freak τον παίρνει μαζί του στο Γουινσκόνσιν.

Στον Ολυμπιακό εντάχθηκε το 2018, ως συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ και παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν που μας πέρασε, βοηθώντας άπαντες στο ρόστερ να εξελίξουν το παιχνίδι τους.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Μιχάλη Καλαβρό για την προσφορά του στον Σύλλογο από το 2018. Η συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων μας ήταν σημαντική. Καλή συνέχεια Μάικ!» ήταν το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, προς τον κόουτς Καλαβρό, που φυσικά δεν μπορούσε να αρνηθεί στην πρόσκληση του να προπονεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα