«Πρώτα το Μπάσκετ»: Συνάντηση Μπουρούση με τον δήμαρχο της Σπάρτης

Newsroom
Μπουρούσης

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ» για το πρόγραμμά του.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας συνεχίζει τα ταξίδια του στην Ελλάδα προκειμένου να επικοινωνήσει το πρόγραμμα της παράταξης «Πρώτα το Μπάσκετ» ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ στις 15 Σεπτεμβρίου.

Αυτήν την φορά βρέθηκε στη Σπάρτη όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε το «Πρώτα το Μπάσκετ»

«Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» οργώνει όλη την Ελλάδα, θέλοντας να επικοινωνήσει το πρόγραμμά του με όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία, αλλά παράλληλα και να αναδείξει την ανάγκη για άμεση επαφή με τα σωματεία. Η επόμενη μέρα, όταν με την ψήφο των παραγόντων των συλλόγων θα είμαστε στη διοίκηση της Ομοσπονδίας θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ξεχωριστά όλες και όλους.

Εκλεγμένος παλιότερα στην ΕΟΚ, συμμετείχε ενεργά και ποτέ δεν έπαψε να είναι κομμάτι τού αθλήματός μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, προκειμένου το μπάσκετ να γιγαντωθεί, προκειμένου ολοένα και περισσότερα παιδιά να στελεχώσουν τις κατά τόπους ομάδες. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και οι συνεχείς επισκέψεις μας σε δημάρχους και περιφερειάρχες τής χώρας.

Ο κ. Βακαλόπουλος άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του συνδυασμού μας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές τής ΕΟΚ.

Ο δήμος Σπάρτης και ο ίδιος ο Δήμαρχος κύριος Βακαλόπουλος, προχώρησαν σε σχετική ανάρτηση, στη σελίδα που διατηρούν στο Facebook.»

A screenshot of a cellphone

Description automatically generated

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα