ΛεΜπρόν: Έβαλε στόχο τον... Τεντόγλου και θέλει μετάλλιο στο μήκος ή στο ύψος

Δημήτρης Οικονόμου
ΛεΜπρόν Τζέιμς Μίλτος Τεντόγλου

bet365

Ο σούπερ αθλητής, ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να γίνει... Μίλτος Τεντόγλου και με αρκετή δόση χιούμορ, δηλώνει ότι θέλει μετάλλιο σε μήκος ή ύψος.

Λίγος καιρός πέρασε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Εκεί όπου ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο, με την Team USA να σαρώνει στο διάβα της.

Ωστόσο ο «βασιλιάς» δε σταματά εκεί. Με αρκετή δόση χιούμορ, στο σόου του «The Shop», ο ΛεΜπρόν έβαλε στόχο τον... Μίλτο Τεντόγλου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, μπορεί να μη χάνει από κανέναν, αλλά ο ΛεΜπρόν πιστεύει πως τα αθλητικά του προσόντα μπορούν να του δώσουν μερικές ελπίδες για διάκριση, τόσο στο μήκος, όσο και στο ύψος.

«Πόσο καιρό μου δίνεις; Ίσως στο μήκος. Πιστεύω ότι μπορώ στο μήκος ή ακόμα και στο ύψος. Χρειάζομαι περίπου έξι, οκτώ μήνες προετοιμασία» είπε με δόση αυτοσαρκασμού ο σούπερ σταρ των Λέικερς, όσον αφορά ένα μετάλλιο εκτός μπάσκετ.

Αφήνοντας όμως στην άκρη το χιούμορ, ένα πολύ καλό ερώτημα είναι αν προλαβαίνει να ηγηθεί της Team USA στο Λος Άντζελες το 2028. Εκείνο το καλοκαίρι ο Τζέιμς θα έχει ήδη μπει στο 43ο έτος της ηλικίας του και όσο αθλητικός αν παραμένει, τον χρόνο δεν τον νίκησε κανείς.

@Photo credits: INTIME, FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα