Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης: Περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Newsroom
Παπαδόπουλος, Διαμαντίδης

bet365

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ανέβασε στα social media φωτογραφίες με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τον άλλοτε αρχηγό του Παναθηναϊκού να κάνει... duck face.

Είναι αυτό που λένε: «Περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω!» Και αν μη τι άλλο η «φουρνιά» της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Eurobasket 2005 και τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο του 2006, είναι μια μεγάλη παρέα. Κάτι που φαίνεται και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης να μην είναι των... social media ωστόσο έχει φίλους οι οποίοι πολύ ευχαρίστως θα ανέβαζαν φωτογραφίες μαζί του. Όπως για παράδειγμα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος έκλεψε την παράσταση με τον πάλαι ποτέ αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Δεν ξέρουμε εάν τον έπεισε ή αν το έκανε από μόνος του, αλλά σίγουρα δεν έχετε δει ξανά τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει... duck face!

Δείτε το σχετικό ποστ του «Λάζου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα