Χάποελ Τελ Αβίβ: Ακυρώθηκε το φιλικό τουρνουά που θα συμμετείχε και ο Άρης

Σπύρος Μαρκεζίνης
Χάποελ Τελ Αβίβ: Ακυρώθηκε το φιλικό τουρνουά που θα συμμετείχε και ο Άρης

bet365

Η Χάποελ Τελ Αβίβ δεν θα καταφέρει τελικά να διοργανώσει το φιλικό τουρνουά όπου θα συμμετείχε μεταξύ άλλων και ο Άρης.

Μπορεί η Χάποελ Τελ Αβίβ να ήταν διατεθειμένη ώστε να πληρώσει αρκετά λεφτά (και) για τη διεξαγωγή του φιλικού τουρνουά όπου θα συμμετείχε ο Άρης, η Ρίτας και η Βιλερμπάν, ωστόσο η αρνητική απάντηση της γαλλικής ομάδας, οδήγησε τα σχέδια σε... ναυάγιο.

Μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του, ο σύλλογος του Στέφανου Δέδα έκανε γνωστό ότι η διοργάνωση δεν θα πραγματοποιηθεί, με τον ιδιοκτήτη της Χάποελ να αναφέρει στο μήνυμά του ότι η φιλία και η αγάπη έχασαν για μία ακόμη φορά. Στην ενημέρωση μάλιστα, η ομάδα του Ισραήλ ευχαρίστησε τον Τόνι Πάρκερ που ταξίδεψε στη χώρα παρά τις, αναφέροντας ότι υπήρξαν πολλές απειλές που δέχθηκε.

Η ανακοίνωση της Χάποελ Τελ Αβίβ

«Προς μεγάλη μας λύπη, το διεθνές τουρνουά προετοιμασίας που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στο Τελ Αβίβ, στο οποίο επενδύθηκαν πολλοί πόροι και μεγάλες προσπάθειες από την πλευρά του συλλόγου, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, καθώς η Βίλερμπαν αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της και οι άλλες ομάδες εξέφρασαν επίσης φόβο να έρθουν στο Ισραήλ.

Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ, που ήρθε στο Ισραήλ. Λόγω των απειλών που δέχθηκε, οι οποίες δυνάμωσαν τις τελευταίες μέρες, αποφάσισε τελικά να μην έρθει η ομάδα του στο Ισραήλ.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ώστε να επιστρέψουν οι διεθνείς αγώνες μπάσκετ στο Ισραήλ, τόσο για το μπάσκετ, όσο και για τον αθλητισμό γενικότερα».

Ο Οφέρ Γενάι, ιδιοκτήτης της Χάποελ, δήλωσε: «Η φιλία και η αγάπη έχασαν σήμερα, όπως έχασαν και πριν από έναν μήνα στη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη και στο Μπατακλάν το 2015. Όμως οι haters πρέπει να ξέρουν ότι η φιλία και η αγάπη θα κερδίσουν στο τέλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα