Κανσελιέρι: «Είμαι ικανοποιημένος όταν βλέπω ότι η ομάδα προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική» (vid)

Κανσελιέρι: «Είμαι ικανοποιημένος όταν βλέπω ότι η ομάδα προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μασιμίνο Κανσελιέρι

bet365

Ο Μασίμο Κανσελιέρι μετά τη φιλική νίκη επί του Λαυρίου, μίλησε για το πόσο ευχαριστημένος είναι από την εικόνα του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια της προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο επικρατώντας με 82-56 και με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε με θετικά τα φιλικά που είχε το τελευταίο διήμερο στην Αθήνα. Ο προπονητής του «δικεφάλου», Μασίμο Κανσελιέρι στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για το επίπεδο που βρίσκεται αυτή την περίοδο η ομάδα ενώ εστίασε στη συνέχεια της προετοιμασίας του συλλόγου.

«Χρειαζόμασταν μία βελτίωση και έπρεπε να παίξουμε με δύο ομάδες από το πρωτάθλημα μας σε αυτή την περίοδο, την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι αυτή την στιγμή αυτός όμως δεν είναι λόγος για να τα παρατήσουμε αλλά να προσπαθήσουμε να παίξουμε παρά την κούραση, αλλά και μικρά θέματα που μπορεί να προκύψουν, ξέρετε μυϊκά και άλλου είδους προβλήματα. Αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια αυτή τη χρονιά οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και για αυτό τον λόγο κάναμε το ταξίδι. Να αποκτήσουμε εμπειρία την οποία χρειαζόμαστε. Το χρειαζόμασταν. Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι με δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα που κρατάμε, πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε σαν θετικά και άλλα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Είναι φυσιολογικό. Ξεκινάμε μία εβδομάδα στην οποία θα προσπαθήσουμε να μειώσουμε κάποια πράγματα και με ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για μας να ανταγωνιστούμε τόσο ισχυρές ομάδες αλλά θα είναι πολύ χρήσιμο να προετοιμάσουμε το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε στην Ιταλία.

Είμαι ικανοποιημένος όταν βλέπω ότι η ομάδα προσπαθεί να είναι ανταγωνιστική σε αυτό το σημείο. Κάνουμε αρκετά λάθη κατά την άποψή μου αλλά δεν σταματάμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν σταματάμε να είμαστε επιθετικοί, βουτάμε στο παρκέ, έχουμε καλή νοοτροπία. Αυτά είναι που με ικανοποιούν»!

@Photo credits: paokbc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα