Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε το φιλικό της Τρίτης (3/9) κόντρα στο Μαρούσι

Newsroom
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας

bet365

Ο αυξημένος αριθμός τραυματισμών στο Μαρούσι, οδήγησε το προγραμματισμένο για την Τρίτη (3/9) φιλικό με τον Ολυμπιακό στην ακύρωσή του.

Ο Ολυμπιακός και το Μαρούσι είχαν προγραμματίσει να πραγματοποιήσουν φιλική αναμέτρηση την Τρίτη (3/9) στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τους δύο προπονητές να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα εντός παρκέ σε κατάσταση αγώνα.

Ωστόσο, ο αυξημένος αριθμός τραυματισμών που ταλαιπωρεί αυτό το διάστημα την ομάδα του Νίκου Βετούλα, ανάγκασε τις δύο πλευρές να αποφασίσουν την ακύρωση αυτού του παιχνιδιού, το οποίο θα διεξαγόταν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Επόμενο φιλικό για τον σύλλογο των Βορείων προαστίων είναι στις 7 του μήνα κόντρα στον Πανερυθραϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά ενώ οι «ερυθρόλευκοι» στις 6 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην τελετή «A Moment To Remember» που θα είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα