Παναθηναϊκός: Φανατικός φίλος του Αταμάν από τη Σλοβενία τον συνάντησε στην προετοιμασία (vid)

Παναθηναϊκός: Φανατικός φίλος του Αταμάν από τη Σλοβενία τον συνάντησε στην προετοιμασία (vid)

Newsroom
Ο Εργκίν Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν συνάντησε έναν νεαρό φανατικό του φίλο από τη Σλοβενία στην Κράνισκα Γκόρα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στη Σλοβενία όπου και πραγματοποιεί το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει μίας ακόμη απαιτητικής χρονιάς στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Εκεί μάλιστα θα λάβει συμμετοχή και σε ένα φιλικό τουρνουά όπου θα παίξει επίσης η Ολίμπια Λιουμπλιάνας, η Μπάγερν Μονάχου και η πρώην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, Αναντολού Εφές. Ο Τούρκος προπονητής του «τριφυλλιού» είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με έναν μικρό αλλά και πολύ φανατικό φίλο του. Όπως αναφέρει στο story του στο Instagram ο τεχνικός των «πράσινων», ο νεαρός παρακολουθούσε όλα τα παιχνίδια του στην Εφές ενώ τώρα έχει γίνει επίσης μεγάλος φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

«Ο καλύτερός μου υποστηρικτής από τη Σλοβενία. Έβλεπε όλα τα παιχνίδια μου από την εποχή της Εφές. Τώρα είναι μεγάλος φίλος του Παναθηναϊκού και της τούρκικης εθνικής ομάδας. Ευχαριστώ για την επίσκεψη» σημείωσε ο Αταμάν ενώ έβαλε στο τέλος της πρότασης μία σημαία της Τουρκίας και της Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα