Ολυμπιακός: Το πρώτο καλάθι και τα αυτόγραφα για τη βραδιά του ΣΕΦ του Γιώργου Πρίντεζη (vid)

Ολυμπιακός: Το πρώτο καλάθι και τα αυτόγραφα για τη βραδιά του ΣΕΦ του Γιώργου Πρίντεζη (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το πρώτο καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη

bet365

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πλέον για τη μεγάλη βραδιά του ΣΕΦ, αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη.

Η οικογένεια του μπασκετικού Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το απόγευμα της Παρασκευής (6/7) όπου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη τελετή, αφιερωμένη στον Γιώργο Πρίντεζη.

Λίγες ημέρες πριν από την απόσυρση της φανέλας του, ο παλαίμαχος αρχηγός των «ερυθρόλευκων», μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε η ομάδα του Πειραιά, φαίνεται να υπογράφει αυτόγραφα.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο, θυμήθηκε και το πρώτο καλάθι του Πρίντεζη. Πιο συγκεκριμένα, ήταν 2 Νοεμβρίου του 2002 όταν σε μία αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή, στο κλειστό του Κορυδαλλού. Ο νεαρός τότε αθλητής είχε σημειώσει τους πρώτους του πόντους, ευστοχώντας σε σουτ για 2 πόντους. Συνολικά είχε αγωνιστεί 4:47 λεπτά, έχοντας 1/2 σουτ και ένα φάουλ στην ήττα των «ερυθρόλευκων» με 66-74.

Τα αυτόγραφα και το πρώτο καλάθι του Πρίντεζη

@Photo credits: @Olympiacos_BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα