Λιόλιος: Ο πρόεδρος της ΕΟΚ επισκέφτηκε τα ΕΑΚ Μίκρας και Νεάπολης Θεσσαλονίκης

Newsroom
ΕΟΚ

bet365

Επίσκεψη στα κλειστά γυμναστήρια, Μίκρα 2 και 4 καθώς και αυτό της Νεάπολης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών για τα κλειστά γυμναστήρια, Μίκρα 2 και 4 καθώς και αυτό της Νεάπολης είχε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μετά την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τα κλειστά γυμναστήρια Μίκρα 2 και 4 καθώς και αυτό της Νεάπολης. Συνοδευόμενος από τον γενικό διευθυντή της Ομοσπονδίας, Ντίνο Σβερκούνο, τον ταμία Νίκο Ζεϊμπέκη, τα μέλη του ΔΣ Λάμπρο Τάκη και Γιάννη Τσουμή και τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Αντώνη Μαυρογένη, «ξεναγήθηκε» στον χώρο από τον πρόεδρο των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης, Κώστα Βιολιτζή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και της “αυτοψίας” που έγινε, υπήρξε αναφορά στις εργασίες ανακατασκευής του Μίκρα 2 (θα αλλάξουν παρκέ, παράθυρα, λάμπες, μπασκέτες και ηλεκτρονικός πίνακας), ενώ ακολούθησε και η επίσκεψη στο Μίκρα 4 και η ενημέρωση για τις εκεί εργασίες.

Σε ό,τι αφορά το κλειστό της Νεάπολης, αναφέρθηκε ότι στόχος είναι, μεταξύ άλλων, η επανατοποθέτηση των κερκίδων στα «πέταλα» του γηπέδου έτσι ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητά του.

φγ

@Photo credits: imagecreation.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα