Απάντηση ΠΣΑΚΚ στον συνδυασμό Πρώτα το Μπάσκετ: «Το γαϊτανάκι ανακοινώσεων δεν θα βοηθήσει»

Newsroom
Μπασκετ_Μπάλα

bet365

Ο ΠΣΑΚΚ απάντησε στον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ» του Φασούλα τονίζοντας πως δεν επιθυμεί να μπει σε αντιπαράθεση σε προεκλογική περίοδο στην ΕΟΚ.

O ΠΣΑΚΚ μέσω ανακοίνωσης για τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», ανέφερε πως «ουδείς δεν μπορεί να επιβάλει για το πότε θα κρεμάσει κάποιος τα παπούτσια του».

Ο συνδυασμός του Παναγιώτη Φασούλα απάντησε και τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο ΠΣΑΚΚ δεν επέλεξε την πολιτική ίσων αποστάσεων», ενω απηύθυνε ορισμένα ερωτήματα και στάθηκε τόσο στην αύξηση των ξένων στην Basket League, όσο και στην απουσια νέων αθλητών.

Ο ΠΣΑΚΚ τώρα απάντησε με ανακοίνωση, αναφέροντας πως «σεβόμενος την προεκλογική περίοδο στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, δεν επιθυμεί να μπει σε αντιπαράθεση».

Αναλυτικά

«Απάντηση» στον κ. Φασούλα

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών-τριών, σεβόμενος την προεκλογική περίοδο στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, δεν επιθυμεί να μπει σε αντιπαράθεση!

Το «γαϊτανάκι» ανακοινώσεων, δεν θα βοηθήσει και είμαστε εδώ, να απαντήσουμε σε κάθε ερώτημά σας, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Υπενθυμίζουμε, ότι, ψηφίζουμε ΜΟΝΟΝ το καλό του ελληνικού μπάσκετ και του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, όποιος και να βρίσκεται, είτε στην προεδρία της ΕΟΚ, είτε για παράδειγμα στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα