Παπανικολάου: «Δεν θα άλλαζα τίποτα στον Πρίντεζη παρά μόνο το... μαλλί του»

Παπανικολάου: «Δεν θα άλλαζα τίποτα στον Πρίντεζη παρά μόνο το... μαλλί του»

Newsroom
Ο Κώστας Παπανικολάου

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ένας από τους βασικούς καλεσμένους στην εκδήλωση προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πολύ καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους ενώ στο ερώτημα τι θα άλλαζε πάνω του απάντησε... το μαλλί.

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας για τον άλλοτε συμπαίκτη του, Γιώργο Πρίντεζη, μίλησε για τον χαρακτήρα του αλλά και για τα όσα έχουν ζήσει μαζί.

Παπανικολάου: «Ο Γιώργος είναι ξεχωριστό κεφάλαιο στη ζωή μου, όχι στην καριέρα μου. Μου έδειξε τον δρόμο σε πολλά πράγματα, τα περισσότερα για τη ζωή, όχι για το μπάσκετ. Είναι άνθρωπος αληθινός, με καρδιά τόσο μεγάλη.

Θέλει ανθρώπους, φίλους, για να μοιράζεται αυτό που έχει στην καρδιά του, γιατί είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει και Καραϊσκάκη και ΣΕΦ. Δεν θα άλλαζα τίποτα στον Πρίντεζη παρά μόνο το... μαλλί του. Σε ευχαριστώ για τα όσα μου έχεις προσφέρει, τα οποία δεν μετριούνται».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα