Σφαιρόπουλος: «Ήρθε και μου είπε "κόουτς θα παίξω", την ημέρα που πέθανε ο πατέρας του»

Σφαιρόπουλος: «Ήρθε και μου είπε "κόουτς θα παίξω", την ημέρα που πέθανε ο πατέρας του»

Newsroom
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μιλώντας στη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη στο ΣΕΦ αποκάλυψε ποία θεωρεί πιο δυνατή στιγμή ανάμεσά τους και αναφέρθηκε στην ημέρα που πέθανε ο πατέρας του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν ένας από τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας τους στον Ολυμπιακό. Για αυτό τον λόγο βρέθηκε στο ΣΕΦ και μίλησε για την πιο δυνατή στιγμή που είχαν οι δύο τους κατά τη διάρκεια της κοινής θητείας τους στους «ερυθρόλευκους»

Σφαιρόπουλος: «Ο Γιώργος έβαλε το τρίποντο με τη Μπαρτσελόνα, αλλά η πιο δυνατή στιγμή μας είναι άλλη. Έχουμε αποσυρθεί στο ξενοδοχείο τον Ιούνιο του 2016, πριν από τους τελικούς και 7 το πρωί χτυπάει το σταθερό. Κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Ο γιατρός της ομάδας μου ανακοίνωσε ότι έφυγε ο πατέρας του Γιώργου. Με ρώτησε αν μπορούσε να έρθει η μητέρα του να του το ανακοινώσει και είπα ασφαλώς ότι έπρεπε να έρθει.

Ήρθε η μητέρα του, τους άφησα να μιλήσουν και μετά κατέβηκα, μίλησα μαζί τους. Ήταν δύσκολες στιγμές. Και τότε του είπα ότι επειδή είχαμε τον πρώτο τελικό, πως εκείνος θα αποφάσιζε αν θα παίξει. Του είπα να το σκεφτεί και μετά από την πρωινή προπόνηση ήρθε και μου είπε "κόουτς θα παίξω".

Αυτό δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του. Τότε βγήκε το "Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα". Εκείνο το βράδυ όλο το γήπεδο φώναζε αυτό το σύνθημα. Έπαιξε για να βοηθήσει την ομάδα. Χάσαμε το πρώτο ματς, κάναμε μπρέικ και πήραμε το πρωτάθλημα με το τρίποντο του Βασίλη. Αυτή ήταν η πιο δυνατή στιγμή μου με τον Γιώργο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα