Σκαριόλο: Ο γιος του Σέρτζιο σουτάρει βολές με το ένα πόδι και έχει τον λόγο του (vid)

Newsroom
Σκαριόλο

bet365

Ένα... ιδιαίτερο στυλ έχει υιοθετήσει ο γιος του Σέρτζιο Σκαριόλο κάθε φορά που πηγαίνει στη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ο λόγος για τον 22χρονο Αλεσάντρο Σκαριόλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Πάλμερ Μπάσκετ Μαγιόρκα (σ.σ. την 3η κατηγορία της Ισπανίας) και έχει ένα ιδιαίτερο στυλ στις ελεύθερες βολές.

Συγκεκριμένα στέκεται στο ένα... πόδι και στη συνέχεια επιχειρεί να σουτάρει τη βολή. Μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το κάνει αυτό.

«Ξεκίνησα να σουτάρω έτσι βολές επειδή το καλοκαίρι με ενοχλούσε το γόνατό μου. Ένιωθα καλύτερα, το ποσοστό μου στις βολές ήταν καλό και έτσι αποφάσισα να το διατηρήσω» είπε στη «Marca» ο γιος του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ισπανίας και συνέχισε:

«Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να μπαίνει η μπάλα μέσα στο καλάθι. Ακόμα και αν χρειαστεί να σουτάρω με την πλάτη γυρισμένη στην μπασκέτα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα