Βρούτσης: «Επιτεύχθηκε συμφωνία με την ΚΑΕ Άρης για 9ετή χρήση και αναβάθμιση του Nick Galis Hall»

Βρούτσης: «Επιτεύχθηκε συμφωνία με την ΚΑΕ Άρης για 9ετή χρήση και αναβάθμιση του Nick Galis Hall»

Newsroom
Ανακοίνωσε χορηγό ονοματοδοσίας ο Άρης

bet365

Ο Γιάννης Βρούτσης, αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, σε δηλώσεις του ανέφερε πως επιτεύχθηκε συμφωνία με την ομάδα του Άρη για 9ετη χρήση αλλά και αναβάθμιση του «Nick Galis Hall».

Η ΚΑΕ Άρης, σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση, ...έδωσε τα χέρια με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού για την 9ετη χρήση του γηπέδου, για τον διακανονισμό των οφειλών της καθώς επίσης και για βελτιωτικές παρεμβάσεις στο «Nick Galis Hall»

Υπενθυμίζουμε πως στις 3 Σεπτεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και τον πρόεδρο των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Βιολιτζή με κύριο θέμα συζήτησης, τη χρήση του Αλεξανδρείου Μελάθρου από τον Άρη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση στον ραδιοφωνικό σταθμό Status

«Επιτεύχθηκε συμφωνία με την ΚΑΕ Άρης για 9ετή χρήση της σάλας με διακανονισμό των οφειλών της και την από κοινού αναβάθμιση του πιο εμβληματικού κλειστού γυμναστηρίου στη Βόρεια Ελλάδα. Έτσι, έπειτα από την επιδιόρθωση του κλιματισμού (35.000 € ) που έγινε προ μηνών, υπήρξε προμήθεια νέων οργάνων γυμναστικής, εξελίσσεται η ανακαίνιση των αποδυτηρίων φιλοξενούμενων και διαιτητών και τοποθετούνται νέα καρεκλάκια στο πέταλο. Παράλληλα, «τρέχει» ο διαγωνισμός για την προμήθεια στρώματος για άλματα (30.000 ευρώ)»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα