Σερβία: Επίσημα τέλος ο Πέσιτς

Σερβία: Επίσημα τέλος ο Πέσιτς

Newsroom
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Σερβίας, με τον 75χρονο να σημειώνει πολύ μεγάλες επιτυχίες στη διάρκεια της δεύτερης θητείας του.

Επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ που βγήκαν από τη Σερβία, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Μετά από τρία χρόνια που κάθισε σε αυτήν τη δεύτερη θητεία του, ο θρυλικός κόουτς των Σέρβων αποχωρεί και αφήνει πλέον κενή τη θέση στην άκρη του πάγκου.

Σε μία τριετία που κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια, ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο της Μανίλα το 2023 και φυσικά το χάλκινο στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

ο 75χρονος κόουτς, φυσικά έχει αφήσει τεράστια παρακαταθήκη, ενώ τα επιτεύγματά του σε εθνικό επίπεδο με τη χώρα του, ξεκινούν από τις αρχές της δεκαετίας, όταν κατέκτησε το EuroBasket του 2001 και το Παγκόσμιο του 2002.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα