Παναθηναϊκός: Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν για το Costa Navarino

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν για το Costa Navarino

Γιώργος Κούβαρης
Καμπερίδης

bet365

Όπως είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν -ο καθένας μόνος του- το ταξίδι τους για το Costa Navarino όπου και θα περάσουν τις επόμενες ημέρες μαζί με τις οικογένειές τους.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή της Euroleague ενώ λίγο αργότερα, πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή ανατροπή στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος και έφτασε σε μία ακόμα μεγάλη κατάκτηση.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια μετά το τέλος της σειράς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ότι θα νοικιάσει ένα γιοτ και θα πάνε κρουαζιέρα.

Μπορεί αυτό να μην πραγματοποιήθηκε τελικά, ωστόσο αντί αυτού, οι αθλητές του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ορισμένες ημέρες σχετικής χαλάρωσης στο Costa Navarino τελικά, μαζί με τις οικογένειές τους.

Μάλιστα, ο καθένας έχει ξεκινήσει μόνος του και μέσα στις επόμενες ώρες όλοι θα βρίσκονται στην Πύλο της Μεσσηνίας, όπου θα πραγματοποιήσουν παράλληλα ορισμένες προπονήσεις. Εκεί αναμένεται να καθίσουν μέχρι και την Παρασκευή (13/9) ενώ το Σάββατο η ομάδα θα ταξιδέψει για την Κύπρο με σκοπό να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα