Λαύριο - Μαρούσι 74-89: Έκανε το απόλυτο 4/4 στα φιλικά

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μαρούσι - Λαύριο σε φιλικό

bet365

Το Μαρούσι κατάφερε να επιβληθεί και του Λαυρίου με 89-74 και έφτασε με αυτόν τον τρόπο τις 4 νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια.

Σε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Λαύριο και το Μαρούσι, η ομάδα των Βορείων προαστίων κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της αντιπάλου επικρατώντας με 89-74, σημειώνοντας έτσι την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στους αγώνες της προετοιμασίας.

Ο Νίκος Βετούλας δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Ορφέα Στασινό, Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Χρήστο Ιορδάνου, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Τζόναθαν Σόουβ με 23 πόντους ενώ ο Κάμερον Ρέινολντς ακολούθησε στους 12.

Επόμενο παιχνίδι για το Μαρούσι είναι το Σάββατο (14/9) στο κλειστό του Αγίου Θωμά με αντίπαλο τον Πανιώνιο, σε αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΜΑΡΟΥΣΙ (Βετούλας): Καρακώστας 8(1), Στόουβ 23(5), Ρέινολντς 12(1), Σανόγκο 8, Λαντζεβάιν 4, Φρίντρικσον 8, Ναγκλ 4, Γιαννόπουλος 2, Ραντούλιτσα 6, Τανούλης 13 (2), Σιούντρης 1

@Photo credits: Maroussi bc

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα