Intercontinental Cup στη Σιγκαπούρη και με «ελληνικό» ενδιαφέρον

Γιώργος Κούβαρης
Μπαλτσερόφσκι

bet365

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στη Σιγκαπούρη το Intercontinental Cup με τη συμμετοχή παικτών και... προπονητών οι οποίοι είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Ελλάδα.

Γίνεται η διεξαγωγή του Intercontinental Cup στη μακρινή Σιγκαπούρη να έχει ελληνικό ενδιαφέρον ακόμα και αν δεν υπάρχει ελληνική ομάδα ή Έλληνας παίκτης; Κι όμως... γίνεται.

Από τις 12 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου το «Singapore Indoor Stadium» θα φιλοξενήσει έξι ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν και το Διηπειρωτικό τρόπαιο. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ουνικάχα Μάλαγα η οποία είναι κάτοχος του BCL, οι Τασμάνια ΤζακΤζάμπερς από την Τασμανία, η Κουίμσα την Αργεντινή, η Πέτρο ντε Λουάντα από την Αγκόλα, η Αλ Ριάντ από τον Λίβανο και η G League United από τη G-League.

Πώς προκύπτει το «ελληνικό» ενδιαφέρον; Στη Μάλαγα υπάρχουν οι πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, με τον Πολωνό να αποτελούσε μέχρι και πριν από μερικές ημέρες μέλος των «πρασίνων». Μιας και αναφέραμε τον Παναθηναϊκό, προπονητής στην ομάδα από τη Τασμανία είναι ο πάλαι ποτέ παίκτης του «τριφυλλιού» στις αρχές της δεκαετίας του '90, Σκοτ Ροθ!

Επίσης στη Μάλαγα αγωνίζεται ο άλλοτε παίκτης του Λαυρίου, Τάισον Κάρτερ. Αντίστοιχα στην ομάδα από την Αγκόλα αγωνίζεται ο γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, Γιανίκ Μορέιρα από το πέρασμά του από ΑΕΚ, Περιστέρι, Κολοσσό.

Τέλος στην G League United δεσπόζει η παρουσία του Χουάν Τόσκανο-Άντερσον, ο οποίος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς το 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα