Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Newsroom
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

bet365

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού ενώ ατομικό έκανε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει τις προπονήσεις της προετοιμασίας του στο Costa Navarino όπου και βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι παίκτες. Ο Εργκίν Αταμάν μπορεί να έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ μαζί του ωστόσο δύο από αυτούς αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα.

Πιο συγκεκριμένα, ατομική προπόνηση έκανε ο Κώστας Αντετοκούνμπο αλλά και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θα παραμείνουν στην Πύλο της Μεσσηνίας μέχρι και την Παρασκευή (13/9) ενώ το Σάββατο η ομάδα θα ταξιδέψει για την Κύπρο με σκοπό να συμμετάσχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα