ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας 94-92: Ο Πιστιόλης νίκησε τον Σφαιρόπουλο, ξεχώρισε ο Κάνααν

Newsroom
Κάνααν

bet365

Σε ματς για το VTB United League Super Cup η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ανδρέα Πιστιόλη επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 94-92.

Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε κάλλιστα να είναι... ματς για την Euroleague. Όμως από τη στιγμή που οι ρωσικές ομάδες και δη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξακολουθούν να βρίσκονται μακριά από τα ευρωπαϊκά παρκέ, περιορίζονται σε τουρνουά προετοιμασίας.

Μάλιστα το ενδιαφέρον ήταν και άκρως ελληνικό καθώς στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται ο Ανδρέας Πιστιόλης ενώ σε αυτόν του Ερυθρού Αστέρα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο... οικοδεσπότης ήταν και ο νικητής της αναμέτρησης με 94-92 η οποία έλαβε χώρα στην VTB Arena της Μόσχας.

Για τους νικητές ο Μέλο Τριμπλ είχε 21 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Αλέκσα Αβράμοβιτς και Κάσπερ Γουέαρ οι οποίοι πρόσθεσαν από 16 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Στον αντίποδα πολύ καλό ματς πραγματοποίησε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Αϊζάια Κάνααν ο οποίος τελείωσε το ματς έχοντας 21 πόντους με 4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 7/12 βολές. Στους 21 πόντους σταμάτησε και ο Ούρος Πλάβτσιτς για τον Ερυθρό Αστέρα ενώ άλλους 12 πόντους σημείωσε ο Όγκνιεν Ντόμπριτς.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 46-36, 72-62, 94-92.

@Photo credits: @kkcrvenazvezda

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα