Δέδας: «Δεν παίζουμε σαν πριμαντόνες αλλά βασιζόμαστε στην ενέργεια των παικτών»

Newsroom
Ο Δέδας

bet365

Ο Στέφανος Δέδας αποδέχθηκε τους τίτλους που αποδίδουν στη Χαποέλ Τελ Αβίβ βάσει της επένδυσης στην οποία προχώρησε ο ισραηλινός σύλλογος και ξεκαθάρισε ότι θέλει από την ομάδα του να βασιστεί στην ενέργεια και λιγότερο στο ταλέντο.

Η Χαποέλ Τελ Αβίβ επιβλήθηκε του Άρη στο Nick Galis Hall και ο προπονητής της ισραηλινής ομάδας, Στέφανος Δέδας, εξήγησε τους λόγους που ήθελε τη διεξαγωγή αυτής της φιλικής αναμέτρησης. «Περισσότερο ήθελα την πνευματική προετοιμασία των παικτών σε παιχνίδι όπου ο γηπεδούχους θα προσπαθήσει να παίξει πιο σκληρά και πονηρά βάζοντας τον κόσμο στον αγώνα. Εκεί κάναμε δύο τρία λάθη, στο δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Άρης μπήκε δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο. Γενικά όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλά με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Ο Άρης σίγουρα θα είναι το ίδιο καλός και δυνατός γιατί ανεξαρτήτως των αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά σαν ομάδα. Πιστεύω ότι θα έχει μια παρόμοια σεζόν σε Ελλάδα και Eurocup», είπε.

Εκεί ρωτήθηκε για το αν νιώθει το βάρος του φαβορί για την κατάκτηση του Eurocup και δεδομένων των μεταγραφικών κινήσεων στις οποίες προχώρησε η ομάδα του. «Είναι κάτι που χτίζεται όλο το καλοκαίρι και δεν προέκυψε ξαφνικά. Προφανώς είναι θέμα χρημάτων τα οποία είναι αρκετά για το επίπεδο του Eurocup. Για μένα σημαίνει πολλά ότι κάποιοι παίκτες κατέβηκαν επίπεδο για να είναι μέλη αυτής της ομάδας. Ήταν μια προσωπική κίνηση, να πω δηλαδή στον ιδιοκτήτη ότι αυτοί οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για την ομάδα μας. Στο ερώτημά σας, προφανώς είναι δύσκολη η διαδικασία να σε χρίζουν φαβορί για όλα τα παιχνίδια, να φτάσεις μέχρι το τέλος του δρόμου στο Eurocup αλλά και για να πάρεις τα σκήπτρα από τη Μακάμπι. Η εμπειρία μου, μου έχει διδάξει ότι μια ομάδα δεν στηρίζεται μόνο στο ταλέντο αλλά κυρίως χρειάζεται την ενέργεια όλων των παικτών. Είδατε και σήμερα ότι οι παίκτες μου δεν παίζουν σαν πριμαντόνες αλλά παλεύουν για την κάθε κατοχή και δίνουν όλη την ενέργειά τους. Είχαμε δύο έτοιμες πεντάδες, πράγμα που έκανε πέρυσι και η Παρί. Γενικώς, δεν θέλουμε να στηριχθούμε μόνο στο ταλέντο αλλά στην ενέργεια των παικτών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα