Αλ Ριγιάντι Μπέιρουτ - Μάλαγα 59-96: Άνετος «περίπατος» με τρομερό Κέντρικ Πέρι

Αλ Ριγιάντι Μπέιρουτ - Μάλαγα 59-96: Άνετος «περίπατος» με τρομερό Κέντρικ Πέρι

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κέντρικ Πέρι στη Μάλαγα

bet365

Η Μάλαγα έφτασε σε δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς της φάσης των ομίλων του διηπειρωτικού κυπέλλου, επικρατώντας και της Αλ Ριγιάντι Μπέιρουτ με 96-59, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στον τελικό.

Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε πολύ άνετο έργο με αντίπαλο την Αλ Ριγιάντι Μπέιρουτ και έκανε το 2/2 στης φάση των ομίλων του διηπειρωτικού κυπέλλου, έχοντας επιβληθεί αρκετά εύκολα με 96-59 και έκλεισε με αυτόν τον τρόπο μία θέση για τον τελικό τουρνουά.

Πρώτος σκόρερ για την ισπανική ομάδα αναδείχθηκε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 17 πόντους ενώ ο Τάιλερ Καλινόσκι έφτασε τους 13. Ο Τζόναθαν Μπαρέιρο είχε 11 ενώ ο Νίχαντ Ντέντοβιτς 10. Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι σε 19:16 λεπτά συμμετοχής είχε 2 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Ελμέντιν Κικάνοβιτς έχοντας 19 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ μοναδικός ακόμη με διψήφιο αριθμό πόντων ήταν ο Βάελ Αρακί με 11.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 31-42, 41-70, 59-96

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα