Μπογκντάνοβιτς: Κάνει προετοιμασία στο Βελιγράδι φορώντας φανέλες της Παρτιζάν

Μπογκντάνοβιτς: Κάνει προετοιμασία στο Βελιγράδι φορώντας φανέλες της Παρτιζάν

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

bet365

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μπορεί να παραμένει παίκτης των Ατλάντα Χοκς ωστόσο ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει προπόνηση με τα ρούχα της αγαπημένης του ομάδας στο Βελιγράδι.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς από το 2020 αποτελεί ένα από τα σταθερά κομμάτια στο ρόστερ των Ατλάντα Χοκς. Ο ίδιος, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων απολαμβάνει μερικές ακόμα ημέρες στη Σερβία προτού γυρίσει στις ΗΠΑ και το NBA,

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με δημοσίευσή του, δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει προπόνηση φορώντας ρούχα της αγαπημένης του ομάδας καθώς όπως φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε από το Βελιγράδι, φοράει φανέλες της Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Φυσικά, ο σύλλογος της σέρβικης πρωτεύουσας ήταν ο πρώτος στον οποίο είχε αγωνιστεί ο 32χρονος αθλητής επαγγελματικά, έχοντας περάσει συνολικά 4 χρόνια εκεί (2010-14) προτού πάει στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια στο NBA το 2017 για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σε 79 ματς στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού είχε κατά μέσο όρο από 16,9 πόντους με 3,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετρούσε από 18,3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα