Ιτούδης για τετράποντο: «Δεν είμαι ενάντια στους πειραματισμούς»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Δημήτρης Ιτούδης

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε την άποψή του για την καινοτομία της γραμμής των 4 πόντων, αναφέροντας ότι ο ίδιος είναι ανοιχτός στις αλλαγές.

Η γραμμή των 4 πόντων έχει κάνει την εμφάνισή της σε διάφορα τουρνουά και διοργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, με το πρωτάθλημα των Φιλιππίνων μάλιστα να γίνεται το πρώτο που το θεσπίζει.

Απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε από το tass, ο Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε την άποψή του και παραδέχτηκε ότι μία τέτοια αλλαγή θα άλλαζε κατά πολύ τις τακτικές ωστόσο υποστήριξε ότι είναι μία ενδιαφέρουσα αλλαγή.

«Είναι μία ενδιαφέρουσα καινοτομία. Γιατί όχι; Είμαι υπέρ των νέων ιδεών, νέων συστημάτων διεξαγωγής. Δεν το έχω δει προσωπικά στην πράξη, θέλω να το δω, αλλά είναι ενδιαφέρον το τετράποντο. Θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την τακτική του αθλήματος, αλλά δεν είμαι ενάντια στους πειραματισμούς»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα