GM της Ντουμπάι BC: «Από όσους ήρθαν φέτος από το NBA, μόνο ο Μπέρτανς είχε ρόλο εκεί»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Μπέρτανς

bet365

Ο GM της νεοσύστατης Ντουμπάι BC, Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς σε μία πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το μπάτζετ της ομάδας ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες οι οποίοι έφυγαν από το NBA για κάποια ομάδα της Ευρώπης.

Η Ντουμπάι BC μπορεί την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο να μη βρίσκεται στις ομάδες που αποτελούν την Euroleague, ωστόσο δεν είναι κρυφό ότι στοχεύει ψηλά. Μάλιστα ακόμα και από την πρώτη της χρονιά έδειξε τις διαθέσεις της. Μία από τις μεταγραφές τις οποίες έκανε, ήταν αυτή του Ντάβις Μπέρτανς, ένας παίκτης που αγωνιζόταν στο NBA από το 2016 μέχρι και το 2024.

Ο GM της νεοσύστατης ομάδας που θα βρίσκεται στην ABA Liga, Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στη Mozzart μίλησε μεταξύ άλλων για τους παίκτες που επέστρεψαν στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ ενώ αναφέρθηκε και στο μπάτζετ της ομάδας.

«Εάν δούμε τους παίκτες που επέστρεψαν από το NBA στην Ευρώπη φέτος -Τσέντι Όσμαν, Σάσα Βεζένκοβ, Εβάν Φουρνιέ, Ουσμάν Γκαρούμπα, Ντάβις Μπέρτανς- μόνο ο Μπέρτανς είχε πραγματικό ρόλο στο NBA. Είναι ένα θαύμα γιατί δεν φέραμε κάποιον που απλά καθόταν στον πάγκο, φέραμε κάποιον που έπαιζε.

Είχε παίξει στην ABA προτού πάει στο NBA για 7 σεζόν, όπου κέρδισε εκατομμύρια, οπότε και είναι οικονομικά ασφαλής. Το λέγαμε αυτό συνέχεια αλλά ο κόσμος δεν μας πίστευε. Τώρα, παίκτες, διαιτητές και ομάδες αρχίζουν να βλέπουν ότι το Ντουμπάι είναι ένα κανονικό project με σταθερότητα. Το μπάτζετ παραμένει κάτω από 4 εκατομμύρια Ευρώ που αναφέραμε, αν και πολλοί νομίζουν ότι πληρώσαμε περισσότερα για να φέρουμε τον Μπέρτανς. Δεν ήρθε για τα λεφτά. Ήρθε για την προοπτική του project.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα