Παναθηναϊκός: Αναχώρησαν για την Κύπρο οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός: Αναχώρησαν για την Κύπρο οι «πράσινοι»

Γιώργος Κούβαρης
Σλούκας, Όσμαν

bet365

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναχώρησε για την Κύπρο όπου θα πάρει μέρος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Μετά τη συμμετοχή των «πρασίνων» στο τουρνουά της Τσεντεβίτα, ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται να έχει καλύτερη εικόνα του ρόστερ ενόψει της έναρξης των επίσημων αγώνων.

Αυτήν την φορά ο Τούρκος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες, καθώς αναμένεται να πάρουν κανονικά μέρος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» και όσοι δεν αγωνίστηκαν στη Σλοβενία.

Συγκεκριμένα θα κάνουν ντεμπούτο με τα «πράσινα» οι Τσέντι Όσμαν και Όμερ Γιούρτσεβεν, ενώ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού οι Κέντρικ Ναν, Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ. Αντίθετα εκτός είναι οι τραυματίες Κώστας Αντετοκούνμπο και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (15/9, 19:00) την Μπάγερν Μονάχου ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα (16/9, 19:30) θα αναμετρηθούν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα