Πρώτα το Μπάσκετ: «Το μπάσκετ δεν μπορεί να είναι απρόσωπο και κλεισμένο στα γραφεία»

Newsroom
Πρώτα το Μπάσκετ

bet365

Δύο ημέρες πριν από τις εκλογές της ΕΟΚ στις 15 Σεπτεμβρίου ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» του Παναγιώτη Φασούλα πραγματοποίησε χαλαρή έξοδο και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να βρίσκεται στο πλευρό του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ το «χρυσό» '87, η παράταση του Παναγιώτη Φασούλα συνάντησε φίλους ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Το «παρών» έδωσαν αρκετά από τα μέλη του 1987 ενώ ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» έστειλε και το δικό της μήνυμα ενόψει των ηλεκτρονικών αρχαιρεσιών, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «το μπάσκετ δεν μπορεί να είναι απρόσωπο, δεν μπορεί να είναι κλεισμένο σε γραφεία, δεν μπορεί να είναι αδιαφανής εσωστρεφής διαδικασία».

Το «Πρώτα το Μπάσκετ» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Παίκτες διαφορετικών ηλικιών, ήρθαν να ενώσουν τις τελείες και να μας θυμίσουν γιατί αγαπήσαμε αυτό το σπορ. Παναγιώτης Γιαννάκης, Παναγιώτης Φασούλας, ο «Νέστωρας» του συνδυασμού, Μίλτος Λαζαρίδης, Νίκος Λινάρδος, Περικλής Δορκοφίκης, Δημήτρης Αποσκίτης, Γιώργος Μπόγρης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μίχος, αλλά και η Φωτούλα Βολονάκη. Και να σκεφτείτε ότι έλειπαν κι άλλοι.

Αλήθεια, πόσο μπάσκετ θέλετε ακόμα;

Εμείς στο «Πρώτα το Μπάσκετ» δεν χορταίνουμε να μιλάμε για μπάσκετ, να θυμόμαστε στιγμές του χθες και να τις κάνουμε λίπασμα για το αύριο, διεκδικώντας ένα καλύτερο σήμερα. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία μας και η παρουσία του Γιάννη Κωνσταντάτου στην εκδήλωσή μας, του ανθρώπου που μαζί με τον Παναγιώτη Φασούλα θα υλοποιήσουν το «Μουσείο Μπάσκετ», έχει ξεχωριστή αξία και σημασία.

Μαζί με παράγοντες σωματείων της Αθήνας και του Πειραιά, τους υποψήφιους τού συνδυασμού, έστειλαν μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση. Γιατί το μπάσκετ δεν μπορεί να είναι απρόσωπο, δεν μπορεί να είναι κλεισμένο σε γραφεία, δεν μπορεί να είναι αδιαφανής εσωστρεφής διαδικασία.

Μια μέρα πριν τις εκλογές ζητάμε από καθεμιά και καθέναν από εσάς να δείτε αυτές τις φωτογραφίες, να δείτε αυτούς τους μπασκετανθρώπους, που ενώθηκαν για έναν σκοπό: Να επιστρέψουν στην κοινωνία τού μπάσκετ μέρος από αυτά που τους έδωσε. Να ξαναφέρουν το άθλημα στην κορυφή. Εκεί που του αξίζει. Να μας κάνουν να βγούμε ξανά στους δρόμους.

Αν δεν μπορούν αυτοί, τότε ποιος μπορεί;

Πρώτα το Μπάσκετ»»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα