Παρί - ΑΕΚ 63-71: Σάρωσε η «Βασίλισσα» στο Βελιγράδι

Σπύρος Μαρκεζίνης
Από το φιλικό της ΑΕΚ με την Παρί

bet365

Η ΑΕΚ, λίγες ώρες μετά την ήττα από την Παρτιζάν, σόκαρε στο Βελιγράδι την Παρί και πήρε μία μεγάλη νίκη με 71-63 κόντρα στην ομάδα της Euroleague.

Στο τελευταίο φιλικό επί σέρβικου εδάφους, η ΑΕΚ Betsson αντιμετώπισε την Παρί και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη επικρατώντας με 71-63, έχοντας κάμψει την πρωταθλήτρια του περυσινού EuroCup, η οποία θα βρίσκεται στην Euroleague της φετινής σεζόν.

Η «Βασίλισσα» μπορεί στο πρώτο δεκάλεπτο να ήταν πίσω στο σκορ (15-12) ωστόσο μπόρεσε να πάρει τα ηνία του ρυθμού και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 34-27.

Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα ωστόσο μπόρεσαν να «κρατηθούν» μπροστά και στην τρίτη περίοδο αύξησαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά, φτάνοντας την κοντά στους 20 πόντους (56-39). Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Παρί έβγαλε αντίδραση και πλησίασε αρκετά αλλά για μία ακόμη φορά ο «δικέφαλος» είχε το πάνω χέρι και πήρε τη μεγάλη νίκη με 71-63.

Από την πλευρά της ΑΕΚ συνολικά 3 παίκτες είχαν από 11 πόντους, με τους Νετζήπογλου, Αλίν και Κουζέλογλου να μοιράζονται τον ρόλο του πρώτου σκόρερ ενώ από την Παρί ξεχώρισε ο Σορτς με 14 και ο Χέις με 13.

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 27-34, 39-56, 63-71

@Photo credits: @aekbcgr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα