ΕΟΚ: Έφτασε η ημέρα (15/9) των εκλογών

Σπύρος Μαρκεζίνης
εοκ

bet365

Η ημέρα των εκλογών στην ΕΟΚ είναι πλέον εδώ, με τη σημερινή Κυριακή (15/9) να είναι καθοριστική για την επόμενη τετραετία στο ελληνικό μπάσκετ και τον Βαγγέλη Λιόλιο με τον Παναγιώτη Φασούλα να κοντράρονται για την προεδρία της ομοσπονδίας.

Η μεγάλη ημέρα των εκλογών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έφτασε. Το μεσημέρι της Κυριακής (15/9) στις 12:00 θα ανοίξουν οι κάλπες, οι οποίες θα κλείσουν στις 18:00 και θα καθορίσουν το νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Την προεδρία διεκδικούν 2 υποψήφιοι. Από τη μία πλευρά ο νυν πρόεδρος, Βαγγέλης Λιόλιος και από την άλλη ο αρχηγός της παράταξης «Πρώτα Το Μπάσκετ» και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική το 1987, Παναγιώτης Φασούλας. Παράλληλα μάλιστα οι δύο τους θα διεκδικήσουν τη θέση του εκπρόσωπου της ΕΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Συνολικά υπάρχουν 43 υποψήφιοι που θα προσπαθήσουν να βρουν θέση στο Δ.Σ. και ακόμα 6 στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Μπορείτε να διαβάσετε όλα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις εκλογές της ΕΟΚ στο αντίστοιχο κείμενο του Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα