Πέτρο ντε Λουάντα - Κουίμσα 70-64: Ίδρωσε αλλά κατεκτησε την 5η θέση στο Intercontinental Cup

Σπύρος Μαρκεζίνης
Πέτρο Ντε Λουάντα στο διηπειρωτικό

bet365

Η Πέτρο ντε Λουάντα επικράτησε δύσκολα και με ανατροπή της Κουίμσα με 70-64 και πήρε την 5η θέση στο διηπειρωτικό κύπελλο.

Στον αγώνα κατάταξης για την 5η θέση στο Intecontimental Cup, η Πέτρο ντε Λουάντα κατάφερε να επιβληθεί της Κουίμσα με σκορ 70-64.

Μάλιστα η ομάδα από την Ανγκόλα δυσκολεύτηκε αρκετά καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο βρισκόταν πίσω με διαφορά 13 πόντων, έκανε όμως την ανατροπή, με την Κουίμσα από την πλευρά της να μην τα παρατάει και να «παλεύει» μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Πρώτος σκόρερ των νικητών αναδείχθηκε ο Αμπού Γκάκου με 20 πόντους, ο Πάτρικ Γκάρντνερ ακολούθησε στους 18 -έχοντας σημειώσει double double με 10 ριμπάουντ- ενώ ο Σόλο Ντιαμπάτ έφτασε τους 15.

Από τον σύλλογο της Αργεντινής ξεχώρισε ο Νίκολας Ρομάνο με 13 πόντους, ο Μπρούνο Σανσιμόνι τελείωσε με 12 ενώ ο Αγκουστίν Πέρεζ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10.

Τα δεκάλεπτα: 11-24, 35-33, 51-55, 70-64

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα