Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι θέλω από αυτούς»

Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι θέλω από αυτούς»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Σφαιρόπουλος: «Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν τι θέλω από αυτούς»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις του μίλησε για τους πρόσφατους αγώνες του Ερυθρού Αστέρα ενώ αναφέρθηκε και στο τι περιμένει από τους παίκτες του.

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να σημείωσε μόλις 1 νίκη στους περασμένους 3 αγώνες, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγχωμένος με αυτό καθώς όπως ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του, το σκορ θα μετράει από την επόμενη εβδομάδα που αρχίζει το πρωτάθλημα της ABA Liga.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στη Meridian Sport, αναφέρθηκε επίσης στο τι περιμένει να δει από τους παίκτες του μέσα στο επόμενο διάστημα, υπογραμμίζοντας την σημασία του να καταλάβουν οι αθλητές του τι θέλει ο ίδιος από εκείνους.

«Ήρθαμε στο τουρνουά ώστε να ξεκαθαρίσουμε τους ρόλους των παικτών και να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη χημεία μας. Για εμένα, το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Ήθελα να δω πως φαίνονται στη δράση όσα κάνουμε στην προπόνηση αλλά και τη σύνδεση μεταξύ των παικτών. Όλα τα παιδιά πρέπει να μάθουν από τον καθένα και να καταλάβουν τι πραγματικά θέλω από αυτούς.

Αυτά τα τρία ματς ήταν προπόνηση για εμάς ώστε να μάθουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα, να παίξουμε καλύτερα, να δούμε σε τι δεν είμαστε καλοί και να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να είμαστε καλύτεροι αύριο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα