Intercontinental Cup: Θύμισε... Τζαννή Σταυρακόπουλο ύστερα από 30 χρόνια ο Ισμαΐλ Αχμάντ (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το κόλπο

bet365

Ο Ισμαΐλ Αχμάντ πραγματοποίησε μία κίνηση στο ματς για την τρίτη θέση του Διηπειρωτικού που θύμισε... παιχνίδι «μονού» στην αλάνα αλλά και Τζαννή Σταυρακόπουλο!

Η Αλ Ριγιάντι Μπέιρουτ αντιμετωπίζει την Τασμάνια Τζακ Τζάμπερς στο πλαίσιο του παιχνιδιού για την τρίτη θέση στο Intercontinental Cup. Ο Ισμαΐλ Αχμάντ είναι ένας από τους παίκτες που αγωνίζονται για την ομάδα από το Λίβανο, χωρίς ωστόσο να βάλει κάποιον πόντο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ίδιος ωστόσο μπόρεσε να πραγματοποιήσει μία από τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις του αγώνα καθώς θύμισε κόλπο από παιχνίδι «μονού» στην αλάνα. Παρά αυτή την εντυπωσιακή προσπάθεια, η μπάλα ποτέ δεν κατέληξε στο καλάθι.

Βέβαια ένα παρόμοιο κόλπο είχε πραγματοποιηθεί και στα ελληνικά παρκέ πριν από 30 περίπου χρόνια από τον Τζαννή Σταυρακόπουλο, σε ένα ματς των Αμπελόκηπων με τον Άρη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα