Αλ Ριγιάντι Μπέιρουτ - Τασμάνια Τζακ Τζάμπερς 75-80: Πήραν το ντέρμπι της 3ης θέσης στο Intercontinental Cup

Σπύρος Μαρκεζίνης
Από τον μικρό τελικό του Intercontinental Cup

bet365

Οι Τασμάνια Τζακ Τζάμπερς μπορεί να δυσκολεύτηκαν αλλά κατέκτησαν τελικά την τρίτη θέση του Διηπειρωτικού κόντρα στην Αλ Ριγιάντι Μπέιρουτ, νικώντας με 80-75.

Στον μικρό τελικό του Intercontinental Cup οι Τασμάνια Τζακ Τζάμπερς ήταν οι νικητές της αναμέτρησης με αντίπαλο την Αλ Ριγιάντι Μπέιρουτ, επικρατώντας με σκορ 80-75, σε ένα ματς που δυσκολεύτηκαν αρκετά.

Ένα από τα πιο θεαματικά στιγμιότυπα της διοργάνωσης σημειώθηκε στο συγκεκριμένο ματς. Ενώ απέμεναν κάτι λιγότερο από 3 λεπτά για τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ισμαΐλ Αχμάντ πραγματοποίησε ένα τρομερό κόλπο, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να το μετατρέπει και σε εύστοχο καλάθι.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Γουίλ Μαγκνέι με 19 πόντους, ο Μαγιόκ Ντενγκ ακολούθησε στους 13, ο Άντονι Ντρμιτς είχε 12 ενώ ο Τζόρντον Κρόουφορντ 10. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Ελμεντίν Κικάνοβιτς που ολοκλήρωσε το ματς με 16 πόντους, ο Αμίρ Σαούντ που έφτασε τους 14 και ο Βαέλ Αρακί τους 13.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 32-39, 58-51, 75-80

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα