Μπουλμέτης: «Μας ενώνει μια ιστορία από την Πόλη όλους μας» (vid)

Μπουλμέτης: «Μας ενώνει μια ιστορία από την Πόλη όλους μας» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τάσος Μπουλμέτης με τον Μάκη Αγγελόπουλο

bet365

Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης είναι ένα από τα πρόσωπα που θα τιμήσει η ΚΑΕ ΑΕΚ στο φιλικό κόντρα στη Φενέρ την Τρίτη 17/9 και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό της Φυλής την Τρίτη 17/9, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κόντρα σε έναν ακόμη αντίπαλο επιπέδου Euroleague.

Η «Βασίλισσα» εκείνη την ημέρα θα τιμήσει τον Θωμά Μαύρο, Eternal Ambassador και θρύλος του «δικεφάλου» αλλά και τον σκηνοθέτη της ταινίας "1968", Τάσο Μπουλμέτη. Ο Έλληνας σκηνοθέτης, μέσα από βίντεο που δημοσίευσαν οι «κιτρινόμαυροι», έστειλε το δικό του μήνυμα τόσο στη διοίκηση όσο και στον κόσμο της ομάδας.

«Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον Μάκη Αγγελόπουλο για την τιμή που μου κάνουν την ερχόμενη Τρίτη στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, να με τιμήσουν γιατί φέτος είναι τα εξάχρονα καταρχήν από την έξοδο της ταινίας "1968" στους κινηματογράφους και φυσικά με αφορμή τις γιορτές που δίνει η ομάδα μας για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της.

Θέλω να ενισχύσω μαζί σας μια και μας ενώνει μια ιστορία από την Πόλη όλους μας, την ΑΕΚ και να βρεθούμε όλοι στα Λιόσια την Τρίτη με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε η οποία είναι μία ομάδα της οποίας στο γήπεδο ήτανε 5 λεπτά από το σπίτι που γεννήθηκα.

Όλοι μαζί λοιπόν την Τρίτη στον αγώνα στα Λιόσια και όλοι μαζί όλο το χρόνο να στηρίξουμε την ΑΕΚ και στις χαρές και στις λύπες και στις νίκες και στις ήττες».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα