Μάλαγα - G League United 75-60: «Περίπατος» και κούπα για τους Ισπανούς στο Intercontinental Cup

Μάλαγα - G League United 75-60: «Περίπατος» και κούπα για τους Ισπανούς στο Intercontinental Cup

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Κέντρικ Πέρι στη Μάλαγα

bet365

Η Μάλαγα ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Διηπειρωτικού έχοντας επικρατήσει άνετα της G League United με 75-60.

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας στο Intercontinentl Cup,ο μεγάλος τελικός δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Η Μάλαγα κατάφερε να επιβληθεί εύκολα της G League United με 75-60 και κατέκτησε την πρώτη θέση στη διοργάνωση.

Από το πρώτο δεκάλεπτο οι «Ισπανοί» είχαν το πάνω χέρι (22-17) ενώ διατήρησε τα ηνία του αγώνα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, με το σκορ στο 38-32. Στην τρίτη περίοδο η διαφορά «άνοιξε» ακόμα περισσότερο (57-44) ενώ στα τελευταία λεπτά το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες της αμερικάνικης ομάδας ήταν να διατηρηθούν σε σταθερή απόσταση και το ματς να λήγει 75-60 υπέρ του ευρωπαϊκού συλλόγου.

Πρώτος σκόρερ για την Μάλαγα, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ήταν ο Ντίλαν Οσετκόουσκι με 15 πόντους, ο Τάιλερ Καλινόσκι και ο Γιακούμπα Σίμα μοιράστηκαν από 13 ενώ τελευταίος με διψήφιο αριθμό ήταν ο Κάμερον Τέιλορ που τελείωσε με 10. Ο Κέντρικ Πέρι είχε 8 πόντους και ισάριθμες ασίστ.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων ξεχώρισε ο Τζόρνταν Μπόουντεν με 20 πόντους ενώ αμέσως επόμενος στη λίστα των σκόρερ ήταν ο Χουάν Τοσκάνο με τον Ρομπ Μπέικερ που είχαν 7.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 38-32, 57-44, 75-60

@Photo credits: fiba.basketball

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα