Ασέβεια Τόσκανο- Άντερσον: «Σκοπός να μην παίξουμε στην κ@@@ Euroleague ή στην κ@@@ ACB» (Vid)

Φωτεινός Τριγάζης
Toscano Anderson

bet365

«Ξέσπασμα» από τον Χουάν Τοσκάνο Άντερσον κατά τη διάρκεια time out στον τελικό του Διηπειρωτικού κυπέλλου, με τον Αμερικανό γκαρντ να προσβάλλει Euroleague και ACB.

Το διηπειρωτικό κύπελλο ολοκληρώθηκε με την Μάλαγα να είναι η μεγάλη νικήτρια στον τελικό απέναντι στην επίλεκτη ομάδα της G League, με τον παίκτη της θυγατρικής ομάδας του ΝΒΑ, Χουάν Τοσκάνο Άντερσον να προσβάλλει Euroleague και ACB κατά τη διάρκεια time out στον τελικό.

Ο Χουάν Τοσκάνο Άντερσον έχει στο ενεργητικό του 202 αγώνες στο ΝΒΑ με μέσο όρο 4,1 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να τον αποκτούν το 2019. Πέρυσι αγωνίστηκε με τους Σακραμέντο Κίνγκς, χωρίς όμως να καταφέρει να καθιερωθεί.

Στην προσπάθεια του να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, ο Άντερσον ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλουμε να παίξουμε στην κ@@@ Euroleague, ούτε στην κ@@@ ACB, θέλουμε να παίξουμε στο ΝΒΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα